ӨГӨГДЛИЙН ХЯНАЛТ
Бүртгэлээ устгах
DEGEE бүртгэл болон түүнтэй холбоотой хувийн мэдээллээ устгах хүсэлт гаргана уу.
Анхаар: Бүртгэл устгасны дараа нэвтрэх эрх, профайлын хувийн мэдээлэл, зураг болон хувийн
аяллын мэдээллийг сэргээх боломжгүй.
Апп руу нэвтэрч чадвал
- DEGEE аппыг нээнэ үү.
- Профайл хэсэг рүү орно уу.
- Доод талын “Бүртгэлээ устгах” товчийг дарж баталгаажуулна уу.
Энэ нь хамгийн хурдан бөгөөд аюулгүй арга юм.
Апп руу нэвтэрч чадахгүй бол
Доорх хаяг руу бүртгэлтэй утасны дугаар эсвэл имэйл хаягаасаа хүсэлт илгээнэ үү. Subject хэсэгт “DEGEE бүртгэл устгах хүсэлт” гэж бичээрэй.
Устгах хүсэлт илгээхЯмар мэдээлэлд нөлөөлөх вэ?
Таны нэвтрэх эрх, профайлын хувийн мэдээлэл, зураг, хувийн аяллын мэдээлэл устна. Таны нийтэлсэн барилт, пост, зар нь олон нийтэд харагдахаа больж, хэлэлцүүлгийн холбоосыг эвдэхгүйн тулд нэргүй, идэвхгүй бичлэг байдлаар үлдэж болно.
Нууцлалын дэлгэрэнгүйг Нууцлалын бодлого-оос уншина уу.